Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/10/2018 15:37 - Jumping

CSI5*-W Verona: Bruynseels wordt 9de!

De vijfsterrencaravan houdt deze week halt in het Italiaanse Verona voor de 3de manche van het nieuwe wereldbekerseizoen! Om 11.30u werd er ter opwarming getart met een 1.45m rubriek en daarin wist Niels Bruynseels zich direct te verzekeren van een klassering. In een tabel A in 2 fasen kwam Bruynseels samen met de 8-jarige Kadaffi van Orti (Diamant de Semilly) aan de meet in 34.89 seconden en legde  zo beslag op de 9de plaats.

 

Het waren de Italianen die deze openingsrubriek wisten te domineren met op kop Eugenio Grimaldi! Die zette met de 11-jarige BWP-gefokte Hurricaine van de Fruitkorf (Darco) een chronotijd van 32.04 seconden op het scorebord en wist daarmee de concurrentie achter zich te houden. De 2de plaats was voor Guido Franchi, die zich eerder deze maand in het Sentower Park nog verschillende keren in de prijzen wist te rijden. Hij klokte met de 14-jarige Quixotic Dc (Burggraaf) af in 32.21 seconden en kwam zo net tekort voor de overwinning. Filippo Marco Bologni vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij kruiste de meet in 32.57 seconden en kon daarvoor rekenen op de eveneens 14-jarige Quidich de la Chavee (President). Net naast het podium strandde de snelle Emanuele Gaudiano, die de afgelopen weken aan de slag was op de Morocco Royal Tour. Hij stuurde de ook al 14-jarige Chekhov PKZ (Cornet Obolensky) naar een finishtijd van 32.93 seconden. De Finse Juulia Jyläs mocht de top van het klassement afsluiten op de 5de plaats. Zij zette met de 10-jarige Courage T Z (Calvino Z) de klok stil op 33.59 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions