Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/11/2018 09:58 - Jumping

CSI5*-W Stuttgart: Verlooy en Devos in top 5

Op de Stuttgart German Masters stond gisterenavond nog de 1.55m hoofdrubriek op het programma. 11 combinaties wisten daarin in de basisomloop de 0 te houden en zich zo te plaatsen voor een tweede ronde. Onder die 11 ook onze landgenoten Jos Verlooy met de 13-jarige Oaks Redood (Asb Conquistador) en Pieter Devos met de 9-jarige Jade vd Bisschop (Ogano Sitte). Beide heren wisten het ook in de die tweede ronde foutloos te houden en werden respectievelijk 3de en 4de na finishtijden van 39.35 seconden en 39.42 seconden.

 

Winst was er voor de Zwiterse ex-nummer 1 van de wereld Steve Guerdat. Die zette met de 9-jarige Venared de Cerisy (Open Up Semilly) een tijd van 38.08 seconden op het scorebord en wist daarmee de overige deelnemers te verschalken. De 2de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde Christian Kukuk met de 10-jarige Lacasino (Lordanos). Zij kwamen over de meet in 38.94 seconden en wisten zo dus onze landgenoten nog voor te blijven. Tenslotte bleef ook de 5de plaats in Duitsland dankzij amazone Elisabeth Meyer. Zij had er met de 12-jarige Monodie H (Carthago Z) 40.02 seconden voor nodig om de finish te bereiken.

 

Ook zagen we in deze rubriek nog een mooie prestatie van de 8-jarige hengst Kafka Van De Heffinck (Calvaro). Hij werd na een foutloze barrageronde 9de onder het zadel van de Portugese Kampioen Rodrigo Giesteira Almeida. 

 

TAGS   |   CHRISTIAN KUKUK   |   JOS VERLOOY   |   PIETER DEVOS   |   STEVE GUERDAT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions