Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/11/2018 12:04 - Algemeen

Za 15/12 oefennamiddag vrijspringen BWP

BWP-gewest Zuid-Oost-Vlaanderen organiseert op zaterdag 15 december 2018 haar eerste oefennamiddag vrijspringen. Dit in het kader van het Open Kampioenschap Vrijspringen.

 

Zowel beide oefennamiddagen als de finalewedstrijd, het “Open Kampioenschap Vrijspringen”, gaan zoals gewoonlijk door in Manege Ranch in Aalter.

 

U houdt dus best volgende data vrij in uw agenda:

  • eerste oefennamiddag op zaterdag 15 december 2018
  • tweede oefennamiddag op zaterdag 26 januari 2019
  • finale Open Kampioenschap Vrijspringen op zondag 17 februari 2019

De oefennamiddagen én finalewedstrijd zijn voorbehouden voor 2 en 3-jarige paarden (geboren in 2017 en 2016) geregistreerd bij eender welk erkend warmbloedpaardenstamboek. Voor deelname aan de finale hoeft u enkel deel te nemen aan één van de twee oefennamiddagen.

 

Een belangrijke wijziging dit jaar bij het verloop van de oefennamiddagen dat de organisatie ongetwijfeld ten goede zal komen, is dat de deelnemers - zowel de reeks twee als driejarigen - die op voorhand inschrijven op een vooraf bepaalde startlijst zullen komen, die men de dag voordien op de site van BWP Zuid-Oost-Vlaanderen zal kunnen raadplegen. Alle deelnemers die op voorhand inschrijven, worden gevraagd een half uur op voorhand aan te melden op het secretariaat.

 

Alle bij-inschrijvingen komen op een aparte lijst en zullen volgens volgorde van aanmelden op het secretariaat kunnen aantreden in de piste nà de paarden (van dezelfde leeftijdscategorie) die op voorhand aangemeld werden.

 

Inschrijven ter plaatse blijft dus sowieso nog altijd mogelijk! Online inschrijven voor de eerste oefennamiddag kan via de site door te klikken op deze link.

 

Voor meer info kan u uiteraard ook nog altijd mailen naar davy.moreels@skynet.be of u neemt contact op met het nummer 0478 / 58 44 31 (na 18 uur).

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions