Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/12/2018 19:30 - Algemeen

JM18: Marie De Sloover wint Hippo Revue Cup

Na de verschillende selectie wedstrijden binnen de vijf VLP provinciales stond vanmiddag op Jumping Mechelen de finale van de Hippo Revue Cup op het programma! Hierin kwamen van elke provinciale er zes vertegenwoordigers aan de start, goed voor 30 deelnemers. Twaalf van hen kwalificeerden zich voor de barrage na een foutloze basisomloop in de nationale 1m05 rubriek op het B-terrein.

In die barrage was het Marie De Sloover die met haar 10-jarige sBs merrie Chips van de Zandloper (Deauville de la Vie) de winnende tijd van 33.80 seconden neerzette. Zij wist zo net iets sneller te zijn dan Danny Van Es en zijn 12-jarige BWP ruin Go For It Ninohorse (Cartier van de Heffinck). Zij werden immers tweede in 33.90 seconden. Voor Sander Logghe en de 6-jarige BWP-merrie Miss Flamenco B (Flamanco De Semilly) was er een derde plaats in 34.07 seconden.

Ellen Van Olmen klokte met Vertigo Z (Vito) af in 35.68 sec en werd zo vierde, terwijl Stephanie Storms met Arid van het Schaarbroek (Canadian River) vijfde werd in 36.54 seconden.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions