Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/12/2018 09:48 - Jumping

CSI2* Mechelen: Ochtendwinst voor Lambrecht

Rond de klok van 8 waren het vanmorgen de ruiters en amazones van de CSI2* competitie die in de ring verwacht werden voor de Prijs Ifor Williams, een 1.45m rubriek in 2 fasen. Het was onze landgenoot Vincent Lambrecht die direct goed bij de pinken was en de overwinning wist op te eisen! Samen met zijn 9-jarige Just Energie (Nabab de Reve) wist hij een tijd van 25.05 seconden op het scorebord te toveren en zo de concurrentie te verschalken.

 

Hij kreeg op het podium gezelschap van de Franse ruiters Robinson Maupiler en de Frederic Bouvard! Maupiler, die zich de voorbije weken al meermaals in de kijker wist te rijden, kruiste met de 11-jarige Talika Des Isles (Jarnac) de meet in 25.60 seconden terwijl Bouvard er met zijn eveneens 11-jarige Hugh Grant de Muze (Shindler de Muze) 25.90 seconden voor nodig had om de eindmeet te bereiken.

 

Net naast het podium kregen met Jeroen de Winter de winnaar van de 1.40m rubriek was gisterenavond. De Winter kon opnieuw rekenen op zijn 12-jarige merrie Gretel S (Corland) en wist de klok te stoppen op 25.96 seconden. De Ierse ruiter Ivan Dalton tenslotte was goed voor de 5de plaats in de rangschikking. Hij klokte met de 8-jarige Ajaccienne (Calvaro F.C.) af in 26.25 seconden.

 

Verder was er voor ons land een 8ste plaats ex aequo voor Geoffrey Cobbout met Id 1 (Diamant de Semilly) en Christof Deraedt met Beijing Z (Bamako de Muze), een 10de plaats voor Wouter Devos met Tonik Hero (Ogano Sitte), een 11de plaats voor Hendrik Denutte met Don Flamenco Van Kranenburt (Flamanco Desemilly), een 12de plaats voor Thomas Leemans met Gracchus Dm (Wandor van de Mispelaere) en een 13de plaats voor Dimme d’Haese met Comme Il Faut (Diamant de Semilly).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions