Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/12/2018 00:39 - Algemeen

Harthago vh Bellehof topper ET Auction!

Tussen alle drukte van Jumping Mechelen door vond er deze week ook opnieuw een online veiling van ET Auction plaats. De veiling werd opgedeeld in 2 delen waarbij donderdag de 2- en 3-jarige paarden geveild werden en gisteren de oudere paarden onder de hamer gingen.

 

Veilingtopper bij de oudere paarden werd de 5-jarige Harthago vh Bellehof, een zoon van Ugano Sitte uit de merrie Finesse VD Begijnakker (Nagano). De ruin sprong zich dit jaar in de kijker met een 9de plaats op het Belgisch Kampioenschap in Gesves en een finaleplaats op het Wereldkampioenschap in Lanaken. Hij werd verkocht voor €54.000 en blijft in eigen land. Voor een bedrag van €52.000 veranderde dan weer de 4-jarige Ovita Vd Bisschop van eigenaar. Ovita is een dochter van Marius Claudius uit de merrie Evita Van’t Roosakker (Nabab de Reve).

 

Een dag eerder bij de 2- en 3-jarige paarden was Pepper Vd Bucxtale de duurst verkochte. Pepper is een zoon van Chaman uit de merrie J-Lo Vd Bucktale (Boris Vh Kluizebos). Hij werd verkocht voor een bedrag van €30.000 en blijft ook in eigen land. De eveneens 3-jarige Quarambole (Quartz x Concerto II) werd dan weer verkocht voor €26.000. Deze Quarambole is een halfzus van Carambole N.O.P., die we allemaal kennen onder het zadel van Willem Greve.

 

De totaalopbrengst van deze veiling was €174.000 voor de 5 oudere paarden en €333.500 voor de 22 twee- en driejarige paarden.

 

Charity - In memorian Björn Van Bunder

 

Naast de paarden werden er tijdens deze ET Auction ook 5 springclinics door de leden die in Barcelona deel uitmaakten van de Belgische Equipe tijdens de finale van de Nations Cup geveild. Zo bracht de springclinic van Niels Bruynseels maar liefst €775 euro op! In totaal bracht deze actie € 2.384 op. Dit bedrag gaat integraal naar de organisatie Drive Up Safety. 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions