Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/11/2019 11:25 - Jumping

CSI2* Opglab.: Ochtendwinst voor Housen!

In het Limburgse Sentower Park startte de dag vanmorgen met een 1.35m rubriek voor de CSI2* competitie. Daarin was het Alexander Housen die nog maar eens een overwinning aan zijn palmares wist toe te voegen. In het zadel van de 15-jarige merrie Esprit van de Wellington (Orlando), waarmee hij in 2018 maar liefst 15 internationale rubrieken wist te winnen, snelde hij in de 2de fase door de meet in 24.12 seconden en liet zo de Brabançonne door het Sentower Park galmen.

 

Op de 2de plaats kregen we met de Luxemburgse Charlotte Bettendorf nog zo’n snelheidsduivel die regelmatig in de bovenste regionen van het klassement terug te vinden is. Zij kruiste met de 13-jarige Salta de Cartigny (Zandor Z) echter de meet in 25.43 seconden en moest zo het onderspit delven tegen onze landgenoot. De 3de plaats ging naar Groot-Brittannië en daarvoor zorgde Douglas Duffin. Hij stuurde de 9-jarige Fan (Clinton) naar een finishtijd van 26.06 seconden en vervolledigde zo het podium. De Fransman Charles Berron, gisterenavond ook al 3de, nam vandaag de 4de plaats voor zijn rekening. In het zadel van de 8-jarige Gigi du Rouet (Balou du Rouet) kwam hij door de meet in 26.63 seconden. De Ier Ivan Dalton sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij zette met de 8-jarige Landiamo S (Andiamo) de klok stil op 27.21 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Annelies Vorsselmans met Florett M (Zirocco Blue VDL), een 9de plaats voor Dries Dekkers met Clash Heldenlaan Z (Clinton) en een 11de plaats voor Aurelia Guisson met Berline From Second Life Z (Berlin).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions