Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/01/2019 22:17 - Fokkerij

€162.000 euro voor topper Stallion Auction!

In het Azelhof in Lier moest de springsport van de PAVO Hengstencompetitie zonet even wijken voor de BWP Top Stallion Auction! 24 hengsten gingen er onder de hamer van veilingmeesters Dirk Zagers en Louis De Cleene.

 

Veilingtopper werd Qatar van ’t Paradijs, een zoon van Mosito van het Hellehof uit de merrie Cartagena Indias Ecaussinnes (Kashmir Van Schuttershof). Quatar werd gefokt door Johan Rooms en Ann Van Den Branden voor hij als 2-jarige aangekocht werd door Stijn Stevens en de Nederlandse Clip My Horse-commentator Chris De Heer. Die stelden hem ook voor tijdens deze BWP Hengstenkeuring en verkopen hem nu via de veiling voor een bedrag van 162.000 euro aan Harrie en Victor Theeuwes van Stud 111.

 

Voor een bedrag van 108.000 euro veranderde dan weer Oak Grove’s Heartthrob van eigenaar. Oak Grove’s Heartthrob is een zoon van Heartbreaker uit een Artos Z moeder en hij gaat de Stephex Stables van Stephan Conter vervoegen.

 

De derde duurste in het rijtje werd Quilano vh Maarlo, een zoon van Quint vh Maarlo Z uit een Chellano Z moeder. Hij verhuist voor een bedrag van 57.000 euro naar Polen.

 

De totale opbrengst van de 24 hengsten was 876.000 euro met een gemiddelde prijs van 36.500 euro.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions