Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/01/2019 12:27 - Fokkerij

De Winter verkoopt 2/3 van Q’Chacco Blue!

Afgelopen weekend vond in het Azelhof in Lier de 2de fase van de BWP Hengstenkeuring plaats. Talloze fokkers en hengstenhouders uit binnen- en buitenland waren er present om hun fokproducten aan de vijfkoppige hengstencommissie voor te stellen. Een deel van die hengsten werd zaterdagavond aangeboden voor de BWP Top Stallion Auction, maar ook daarbuiten viel er hier en daar wel wat transfernieuws te rapen.

 

Zo liet Jeroen de Winter ons gisteren weten dat hij zijn hengst Q’Chacco Blue van Essene, een zoon van ’s werelds nummer 1 Chacco Blue uit een Nonstop moeder, gedeeltelijk aan Team Nijhof en Kees van den Oetelaar verkocht heeft. Q’Chacco Blue van Essene werd gefokt door Carlos De Cock en komt uit dezelfde moederlijn als Extra van Essene (Diamant de Semilly), die in het verleden te zien was onder de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli en nu het mooie weer maakt onder het zadel van de Ier Darragh Kenny. Als jaarling werd Q’Chacco Blue dan aangekocht door Jeroen de Winter en zijn vriendin Charlotte Spaas, die hem afgelopen weekend ook presenteerden op de BWP Hengstenkeuring.

 

De hengst zal zeker tot en met de 3de fase van de BWP Hengstenkeuring op het dekstation van de familie de Winter verblijven. Bij een eventuele goedkeuring zal hij ook op alle 3 de dekstations ter dekking aangeboden worden.

 

TAGS   |   JEROEN DE WINTER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions