Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/02/2019 22:57 - Jumping

CSIYH1* Sevilla: Tim Prouvé op het podium!

In Spanje wordt er deze week niet enkel gesprongen op de Sushine Tour in Vejer de la Frontera, ook iets verderop in Sevilla is er opnieuw internationale actie! Daar komt voor ons land onder andere de familie Prouvé aan de start en de zonen Tim en Simon lieten zich vanmiddag meteen opmerken in de rubriek voor de 7-jarige paarden! Zo wist Tim zelfs meteen het podium te halen met de BWP-gefokte Miss Prova (Action-Breaker – F: N.V. Prova-Hof). Het duo wist in de 2de fase de klok te stoppen op 41.56 seconden en legde daarmee beslag op de 3de plaats in het klassement.

 

De winst was voor de Canadese ruiter Braden James. Die stuurde zijn Zangerheide-gefokte merrie Naomi PS Z (Nabab de Rêve – F: Peter Simons & Georges Moritz) naar de meet in 40.58 seconden. De Britse Sammie Jo Coffin was dan weer  goed voor de 2de plaats. Zij kruiste met de AES-gefokte Cyclone II (Balou du Rouet – F: Gillian McKellar) de meet in 41.48 seconden en wist zo Prouvé ook nog net voor te blijven. Met haar andere paard, de KWPN-gefokte hengst Habraxis (Andiamo Z) kwam ze dan weer net na Prouvé... Ditmaal had ze er 42.29 seconden voor nodig om de omloop af te leggen. Braden James opende de top van het klassement en mochten hem ook afsluiten op de 5de plaats. Vergezeld van de eveneens KWPN-gefokte Heineken (Spartacus TN – F: A. Waldman) kwam hij binnen. 

 

Ook broer Simon wist met de BWP-gefokte Milow-Prova (Nabab de Rêve – F: N.V. Prova-Hof) alle balken in de lepels te houden. Helaas kreeg hij in de 1ste fase van deze 2 fasen special een puntje voor tijd aangerekend wat hem uiteindelijk de 9de plaats opleverde.

 

TAGS   |   BRADEN JAMES   |   SAMMIE JO COFFIN   |   TIM PROUVé

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions