Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/03/2019 12:06 - Jumping

CSIYH1* Vejer: Hendrickx snelt naar winst!

Gisteren moest hij nog genoegen nemen met de 2de plaats in de rubriek voor de 5-jarige paarden, maar vanmorgen was het dan toch raak voor regerend Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx! In de eerste rubriek voor de 6-jarige paarden werd hij de eindlaureaat met de SF-gefokte Dubai Une Prince (Shaman du Yam’S – F: Danielle Prince & SARL Haras des Princes), waarmee hij gisteren trouwens ook al 6de was. Hendrickx stuurde zijn merrie naar een finishtijd van 76.14 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken.

 

De 2de plaats was voor de Spanjaard Kurt Ghesquiere. Die deed met zijn Celine de Mies (Canabis Z – F: Yeguada de Mies) in 76.89 seconden een aardige poging, maar kwam uiteindelijk net tekort om Hendrickx van de troon te stoten. De 3de plaats was voor de BWP-gefokte Nikias VD Bisschop (Echo Van ’t Spieveld – F: Tom De Craene), die gereden werd door de Tsjechische Emma Augier de Moussac. Zij kwamen over de eindmeet in 78.06 seconden en vervolledigden zo het podium!

 

De Spanjaard Enrique Camiruaga Rueda nam vervolgens de 4de plaats in het klassement voor zijn rekening. Hij kwam binnen in 79.35 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op Jana Eqd (Calvaro Z – F: S.L. Equidos de Deporte). De Let Santa Steinberga, die de afgelopen weken ook al meermaals de prijzen wist te halen, sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij zette met de Westfaals-gefokte Lolitha (Los Angeles – F: Wolfgang Brinkmann) een tijd van 79.64 seconden op het scorebord.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions