Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/03/2019 15:14 - Jumping

CSI2* Lier: Openingsrubriek voor Hoflack!

De Azelhof Springtour in Lier moest deze week de start van het internationale outdoorseizoen worden in eigen land. Het slechte weer gooit echter roet in het eten en Mike Hazebroek besliste dinsdag al het zekere voor het onzekere te nemen en de openingsdag naar de binnenpiste te verhuizen.

 

In tegenstelling tot normaal werd er vandaag gestart met de 1.30m openingsrubriek voor de CSI2* competitie en daarin kregen we direct een integrale Belgische top 5. Aan kop van die Belgische top 5 stond Stive Hoflack met de 8-jarige Fabuleu Vd Watertoren (Mister Blue). Hij finishte in de 2de fase in 28.68 seconden en wist daarmee de overige 89 deelnemers achter zich te laten.

 

Het zilver was voor Wilm Vermeir, die de 10-jarige Joyride S (Toulon) onder het zadel had. Vermeir, die 2 weken geleden nog aan het werk was op de Longines Global Champions Tour van Doha, finishte in 29.16 seconden en moest zo vrede nemen met de eerste ereplaats. Jan Claeys was dan weer goed voor de 3de plaats. Hij stuurde de eveneens 10-jarige Judy Van De Beekhoek (Wandor van de Mispelaere) naar de meet in 29.16 seconden en stond zo mee op het podium.

 

Stive Hoflack nam naast de overwinning ook nog de 4de plaats voor zijn rekening. Hiervoor kon hij rekenen op de 9-jarig Kieffer Van De Oosterwalle (Cooper Van De Heffinck) met wie hij een tijd van 30.34 seconden liet noteren. Gaetan Stalpaert tenslotte was goed voor de 5de plaats. Samen met de 10-jarige Evelien (Nabab de Rêve) kwam hij binnen in 31.07 seconden.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Max Sebrechts met Fantast (Muscaris D’Ariel), een 9de plaats voor Liesje Vanderwegen met Grease Van T Prinsenveld (Casario II), een 13de plaats voor Thomas Leemans met Lou Van O.l.v. Hove (Quinn Van De Heffinck) en een 21ste plaats voor Jeroen Appelen met Echos Son Z (Clarimo).

 

TAGS   |   GAETAN STALPAERT   |   JAN CLAEYS   |   STIVE HOFLACK   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions