Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/03/2019 22:04 - Mennen

Belgische Jeugdmenners vragen samenwerking

*Samenwerkingen gezocht*

De Belgische jeugdmenners hebben een duidelijk doel: Het creëren van een mooie jeugdwerking binnen de Belgische mensport om zo de toekomst van onze mooie sport te verzekeren. De jeugd is de toekomst en daar zetten wij ons graag voor in! Het aanbieden van trainingen door gemotiveerde en talentvolle menners die graag hun kennis aan onze jeugd willen doorgeven. Ondersteuning voor, tijdens en na de competities.

Om dat alles aan onze jeugd te kunnen bieden zijn wij opzoek naar sponsoren die ons willen helpen om die doel te bereiken. Sponsoren die onze visie delen en graag willen investeren in een mooie toekomst voor de mensport.

Dus ben of ken jij een bedrijf dat perfect zou passen bij onze visie en lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan dit tof initiatief ? Neem dan vooral contact met ons op door te mailen naar Sarah.gooris@hotmail.com. Wij zullen samen met u opzoek gaan naar passende sponsor samenwerking.

 

Alvast een welgemeende dank u vanwege de Belgische Jeugdmenners.

 

Info & contact:

Manager Jeugdmennen

Sarah Gooris

+32 (0)496 /27 96 53

TAGS   |   BELGISCHE JEUGDMENNERS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions