Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/03/2019 19:22 - Jumping

CSI2* Lier: 3de keer goede keer voor Vermeir

Op de Springtour in het Lierse Azelhof heeft onze landgenoot Wilm Vermeir dan toch zijn overwinning te pakken! Nadat hij zowel gisterenavond als vanmorgen genoegen moest nemen met de eerste ereplaats was het vanmiddag dan toch raak in de 1.40m rubriek van de CSI2* competitie! Vergezeld van de 10-jarige hengst Joyride S (Toulon) kwam Vermeir in deze speedclass over de meet in 58.92 seconden en wist zo als enige de chrono onder de 60 seconden te houden.

 

Het zilver was voor de Braziliaan Caio Carvalho Filho, die gisteren en vanmorgen ook al een paar keer de prijzen wist te halen! Hij stuurde zijn SBS-gefokte Fauve DB (Gitano Van Berkenbroeck – F: Nicole Bouilliart), waarmee hij in 2017 in Gesves Belgisch Kampioen werd bij de 6-jarige paarden, naar de meet in 61.26 seconden. Het brons bleef opnieuw in eigen land en daarvoor zorgde Ugo Berrittella met de 10-jairge Kouchette Ter Goes Z (Kannan). Zij kwamen binnen in 61.45 seconden en stonden zo mee op het podium.

 

De Fransman Jean Charles Grandmontagne wist dan weer beslag te leggen op de 4de plaats. Hij klokte af in 61.51 seconden en kon daarvoor rekenen op de 9-jarige Akkato du Borget (Stakkato). Max Sebrechts, gisteren ook al eens in de prijzen, vervolledigde de top 5 van het klassement. Hij zette met de 14-jarige Fantast (Muscaris d’Ariel) een chronotijd van 62.25 seconden op het scorebord.

 

Jan Claeys werd nog 6de met Janus Union (Kashmir Van Schuttershof), Wilm Vermeir 7de met Big Lord Carthago (Mylord Carthago), Tatiani Troiani 9de met Charlon (Chalan) en David Malfait 16de met Kavalia Van Het Heidehof (Cicero Z Van Paemel).

 

TAGS   |   CAIO CARVALHO   |   MAX SEBRECHTS   |   UGO BERRITTELLA   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions