Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/04/2019 14:34 - Jumping

CSI3* Lanaken: Vereecke nu voor Vernaet!

Op de Ratina Z Arena van de Z-tour in Lanaken stond voor aanvang van de CSI2* GP die zonet van start gegaan is nog een 1.45m hoge speedclass op het programma. Daarin waren het opnieuw Koen Vereecke en Frédéric Vernaet die de hoofdrollen wisten op te eisen. In tegenstelling tot gisteren in de 1.40m rubriek, toen Vernaet de eindwinnaar werd, was het vandaag Vereecke die bovenaan het podium mocht plaatsnemen. In het zadel van zijn 10-jarige Diadarco Van Evendael Z (Diamant de Semily) kruisten hij de meet in 61.24 seconden en mocht zo opnieuw een overwinning aan zijn palmares toevoegen.

 

Vernaet moest dus genoegen nemen met de 2de plaats... Hij wist met de 10-jarige Euptric Van Beek (Clintord) de klok te stoppen op 62.82 seconden en moest zo dus Vereecke voor zich dulden. De rest van de top 5 ging volledig naar Duitsland met op de 3de plaats Carsten-Otto Nagel, die vrijdag ook al een rubriek wist te winnen. Hij finishte met de 14-jarige La Conga (Landjonker) in 63.01 seconden en had zo opnieuw een podiumplaats te pakken.

 

Tobias Meyer haalde het podium dan weer niet. Hij stuurde de 11-jarige Samurai 501 (Stalypso) naar de meet in 63.39 seconden en belandde daarmee finaal op de 4de plaats. Wolfgan Puschak sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij liet met de 10-jarige Edgar (Warrant) een tijd noteren van 64.46 seconden.

 

TAGS   |   CARSTEN-OTTO NAGEL   |   FREDERIC VERNAET   |   KOEN VEREECKE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions