Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/04/2019 14:49 - Jumping

CSI3* Lanaken: Ook winst voor A. Housen!

Terwijl het op de Ratina Z Arena Koen Vereecke was die naar de winst snelde was het op de Almé Z Arena Alexander Housen die voor een nieuwe Belgische overwinning wist te zorgen. In de 1.35m rubriek tegen de klok kwam de Limburger als allerlaatste in de ring met zijn 15-jarige merrie Esprit van de Wellington (Orlando). Met een vlotte rit en zeer scherpe bochten wist hij de meet te bereiken in een overtuigende 54.40 seconden en had zo na twee keer een 2de plaats dan toch zijn overwinning te pakken.

 

De Fransman Romain Potin moest zo in extremis genoegen nemen met de 2de plaat. Hij leek met zijn 8-jarige Sex Appeal 111 Z (Spartacus) na een chronotijd van 57.26 seconden op weg naar de overwinning, maar moest dus in extremis het onderspit delven. Net als in de voorafgaande 1.30m rubriek was de 3de plaats voor onze landgenoot Louis Le Grelle. Die stuurde zijn eveneens 8-jarige Dalton 24 (Diarado) naar de meet in 57.31 seconden en had zo dus opnieuw een podiumplaats te pakken.

 

De 4de plaats ging naar onze Noorderburen met Siebe Kramer en de ook al 8-jarige Gold Digger (Nabab de Rêve). Zij hadden er 60.03 seconden voor nodig vooraleer de meet te bereiken. De Fransman Paul Delforge, die eerder ook al 2 rubrieken wist te winnen, sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij zette met de 9-jarige Allblack de Gressoux (Pacific des Essarts) een tijd van 60.07 seconden op het scorebord.

 

Catherine Van Roosbroeck werd nog 18de met Fabulous (Baloubet du Rouet), Mike van Olst 20ste met Arcadius 6 (Aragorn W) en Bjorn Vandenbossche 23ste met Juristo van het Hagenhof (Elvis Ter Putte).

 

TAGS   |   ALEXANDER HOUSEN   |   LOUIS LE GRELLE   |   ROMAIN POTIN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions