Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/04/2019 17:06 - Jumping

CSI3* Lanaken: Ook Housen wint opnieuw!

De Belgische ruiters blijven de goede prestaties en overwinningen opstapelen op de Z-tour in het Limburgse Lanaken! Nadat er vanmorgen op de Ratina Z Arena al winst was voor Koen Vereecke in de 1.40m ochtendrubriek volgde er op de Almé Z Arena in de 1.35m rubriek opnieuw een Belgische overwinning! Het was Limburger Alexander Housen die net als vorige week zondag de beste was met zijn 15-jarige merrie Esprit van de Wellington (Orlando). Houden toverde een tijd van 55.05 seconden op het scorebord en was zo maar even ruim 4 seconden sneller dan de concurrentie!

 

De Zweedse Linda Heed was degene die het dichtst in de buurt wist te komen. Zij had er met de 8-jarige True Grit (Cardento VDL) echter 59.43 seconden voor nodig om de meet te bereiken en moest zo duidelijk haar meerdere erkennen in onze landgenoot. De 3de plaats ging naar onze Noorderburen met Joost Martens en de 10-jarige El-Rapide (Douglas). Martens finishte in 59.99 seconden en wist daarmee zijn landgenoot Piet Raijmakers Jr. van het podium te houden... Raijmaker Jr., die gisteren tijdens de openingsdag al een rubriek wist te winnen en een keer 2de was, kwam met de 7-jarige Olaya Z (Ogano Sitte) binnen in 60.17 seconden en moest zo vrede nemen met de 4de plaats. De Italiaan Filippo Tabarini vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Hij kwam met de eveneens 7-jarige Manou de Muze (Arko III) over de eindmeet in 60.42 seconden.

 

Thibault Philippaerts werd nog 6de met Glassgo u Beaupre (Qody de Saint-Aubert) terwijl er voor Yves Awouters nog een 21ste plaats was met Cairon 10 (Comme Il Faut 5).

 

TAGS   |   ALEXANDER HOUSEN   |   JOOST MARTENS   |   LINDA HEED

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions