Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/04/2019 23:00 - Jumping

CSI4* St. Tropez: Hendrickx net niet...

Na de 3de plaats van zijn partner Nathalie Willems kon regerend Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx vanmiddag natuurlijk niet achterblijven op de Hubside Springtour in het Franse St. Tropez... In de 1.45m rubriek van de CSI4* verscheen Hendrickx in de ring met de 13-jarige Armani des Maraichers (Kashmir Van Schuttershof). In een tabel A rechtstreeks op tijd kwam het duo over de meet in 59.81 seconden en kwam zo net tekort voor de overwinning op te eisen.

 

Hij moest die overwinning laten aan de Fransman Patrice Delaveau, die de 11-jarige Uraeus Blanc Hdc (Nabab de Rêve) onder het zadel had. Hij kwam binnen in 57.38 seconden en wist het zo dus nog wel wat sneller te doen dan Hendrickx. Ook de rest van de top 5 bleef in eigen land met op de 3de plaats Thierry Rozier en de 10-jarige Star (Singulord Jot. Oes). Zij klokten af in 59.90 seconden en verzekerden zich zo van een plaatsje op het podium.

 

Margaux Rocuet was met haar eveneens 10-jarige Vahine de Bieville (Robin II Z) goed voor de 4de plaats in het klassement. Zij had er 60.44 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken. Nicolas Delmotte vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Hij zette met de 16-jarige Darmani Van T Heike (Grandeur) de klok stil op 60.86 seconden.

 

Ook Stephex-amazone Zoe Conter was opnieuw bij de prijswinnaars. Zij werd 9de met Dolitaire Chavannaise (Cicero Z Van Paemel).

 

TAGS   |   DOMINIQUE HENDRICKX   |   PATRICE DELAVEAU   |   THIERRY ROZIER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions