Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/04/2019 16:42 - Jumping

Conter schittert in CSI2* GP van St. Tropez!

In het Franse St. Tropez heeft onze landgenote Zoe Conter vanmiddag een hoofdrol weten op te eisen in de CSI2* GP! De dochter van Stephan Conter wist zich in deze 1.45m rubriek samen met nog 9 anderen te plaatsen voor de barrage nadat ze in de basisomloop netjes de 0 op het scorebord wist te houden. In die barrage bleef Conter met de 8-jarige merrie La Belle Dame Z (Levisto Z) opnieuw foutloos en kwam ze na een finishtijd van 31.45 seconden net tekort om de overwinning op te eisen.

 

Het was de Française Fanny Skalli die de prestatie van Conter nog wist te overtreffen! Zij snelde met de 9-jarige Anthemis du Fresne (Messire Ardentà naar een chronotijd van 31.30 seconden en wist zo de overwinning in eigen land te houden. Ook de 3de plaats kleurde Frans met Alexis Deroubaix en de 8-jarige Bacarat d’Anchat (Kannan). Zij wisten een tijd van 31.56 seconden op het scorebord te zetten en verzekerden zich zo ook van een podiumplaats.

 

Nicolas Delmotte, een andere Fransman, haalde het podium dan weer net niet... Hij was vergezeld van de 9-jarige Alanine de Vains (Allegreto) en moest uiteindelijk genoegen nemen met de 4de plaats na een eindtijd van 32.05 seconden. De Britse Amy Inglis vervolledigde de top van het klassement dan weer op de 5de plaats. Zij wist met haar 15-jarige Every Way (Upsilon van de Heffinck) de klok te stoppen op 32.14 seconden.

 

Ook Laura Mathy met Penta (Perigueux) en Maxime Harmegnies met Conchento PS (Conthargos) behoorden tot het groepje barragisten. Zij werden na ook een foutloze barragerit respectievelijk 8ste en 9de. Voor François Mathy Jr. was er nog een 12de plaats met Uno de La Roque (Numero Uno).

 

TAGS   |   ALEXIS DEROUBAIX   |   FANNY SKALLI   |   ZOE CONTER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions