Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/04/2019 15:52 - Jumping

CSI1* Opgl.: Deraedt opnieuw in vorm!

Terwijl het op de Ashford Arena van het Sentower Park vanmorgen de jonge paarden waren die als eerste in de ring verschenen waren het op de Stephex Arena de ruiters en amazones van de CSI1* competitie die de spits mochten afbijten. In deze openingsrubriek over een hoogte van 1.30m was er opnieuw een belangrijke rol weggelegd voor onze landgenoot Christof Deraedt, die ook tijdens de eerste week al verschillende malen het klassement wist te halen. Deraedt zadelde zijn 12-jarige merrie Halinka (Cabrio Van De Heffinck) en kwam na een finishtijd van 60.04 seconden net tekort om een nieuwe overwinning aan zijn palmares toe te voegen.

 

Het was namelijk de Fransman Gilles Willemann die de overwinning op zijn naam wist te schrijven. Samen met de 8-jarige Sniper de La Hart Z (Spartakhus) kwam hij binnen in 59.27 seconden en wist zo als enige de chrono onder de minuut te houden. Plaats 3 ging opnieuw naar Frankrijk en daarvoor zorgde amazone Caroline Klein. In het zadel van de 11-jarige Umonia du Biolay (Cardero Champs Elysees Boismar) wist de klok te stoppen op 60.22 seconden.

 

Net naast het podium zagen we met de Zweedse Jenny Johansson nog een amazone. Zij was vergezeld van de eveneens 11-jarige Dakota (Carolus II) en wist dan weer een tijd van 60.60 seconden op het scorebord te zetten. De Bulgaar Ruslan Petkov tenslotte nam plaats 5 nog voor zijn rekening. Hij klokte met de 13-jarige Cesana (Cesano) na ook een foutloze rit af in 62.70 seconden.

 

Voor Frederic Mariën was er nog een 7de plaats met Cayenne Z (Calato Z).

 

TAGS   |   CAROLINE KLEIN   |   CHRISTOPH DERAEDT   |   GILLES WILLEMANN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions