Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/04/2019 20:43 - Jumping

CSI4* St. Trop.: Rankingpunten voor Mathy Jr

Op de Hubside Springtour in het Franse St. Tropez werd de dag vanavond afgesloten met de 1.45m hoge Longines Rankingproef! Voor ons land wist François Mathy Jr. zich daarin te klasseren met zijn 11-jarige hengst Casanova de L’Herse (Ugano Sitte), waarmee hij tijdens Jumping Mechelen nog 2de werd in de Sires Of The World! Mathy Jr. en Casanova wisten in deze speedclass de klok te stoppen op 66.98 seconden en strandden daarmee net naast een plaatsje in de top 5 van het klassement.

 

Het waren de Franse ruiters die deze hoofdrubriek wisten te domineren met op kop Alexis Beroubais en de 12-jarige Timon d’Aure (Mylord Carthago). Zij kruisten de meet in 65.02 seconden en wisten daarmee de concurrentie te verschalken. Harold Boisset nam vervolgens plaats 2 voor zijn rekening. Hij zadelde de 9-jarige Katinka Vh Valenberghof (Corland VDL) en had er 65.32 seconden voor nodig vooraleer de meet te bereiken.

 

Ook Marc Dilasser wist zich nog van een podiumplaats te verzekeren. Hij stuurde zijn 12-jarige Cliffton Belesbat (Clinton) naar een finishtijd van 65.38 seconden en legde zo beslag op de 3de plaats. De 4de Fransman in het rijtje was dan weer Max Thirouin, die ook vorige week al bijzonder sterk voor de dag kwam. Hij was vergezeld van de 11-jarige Utopie Villelongue (Mylord Carthago) en haalde de meet in 65.69 seconden. De top 5 van het klassement werd afgesloten door de Spanjaard Sergio Alvarez Moya, die de 9-jarige Astrale de Launay (Kannan) onder het zadel had. Zij snelden door de meet in 66.70 seconden.

 

TAGS   |   ALEXIS DEROUBAIX   |   FRANçOIS MATHY JR   |   HAROLD BOISSET   |   MARC DILASSER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions