Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/04/2019 11:18 - Jumping

CSI2* Opgl.: Peeters komt opnieuw net tekort

Leonie Peeters startte gisteren met een 2de plaats al uitstekend aan de slotweek van de Easter Tour in het Limburgse Sentower Park! Vanmorgen was de Antwerpse amazone opnieuw in goede doen! In de 1.35m ochtendrubriek leek ze lange tijd op weg naar de overwinning nadat ze met haar 17-jarige merrie Catho (Millar) een finishtijd van 64.23 seconden liet noteren. Tot de Deen Lars Bak Andersen in de ring verscheen... Als laatste wist hij met zijn 11-jarige Queens Dancer (Queens Darling) in 64.11 seconden nog onder de tijd van Peeters te duiken en zo de overwinning op te eisen.

 

De 3de plaats was voor de Finse amazone Jasmin Ranta-Aho. Die zat in het zadel van de eveneens 11-jarige Dolanda (Canturano) en wist de meet te halen in 64.35 seconden. De Fransman Gilles Willeman was net buiten het podium goed voor de 4de plaats. Hij zadelde de ook al 11-jarige Chopin D Hyrencourt (Udancer Hero) en samen kruisten ze de meet in 65.37 seconden. De Portugees Adir Dias de Abreu tenslotte was nog goed voor de 5de plaats. Zij klokte met de 10-jarige Joules Vd Hooghoeve (Thunder Van De Zuuthoeve) af in 65.66 seconden en vervolledigde zo de top van het klassement.

 

TAGS   |   JASMIN RANTA-AHO   |   LARS BAK ANDERSEN   |   LEONIE PEETERS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions