Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/10/2019 22:47 - Jumping

D. Hendrickx wint rankingproef in Maubeuge!

Om 14.00u stond vanmiddag op het driesterrenconcours van het Franse Maubeuge al de 1.50m hoge Longines Rankinproef op het programma. Het was regerend Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx die hier als beste voor de dag kwam. In een barrage waarvoor zich 20 combinaties wisten te plaatsen snelde hij met de 10-jarige Vintadge de la Roque (Kannan) naar een eindtijd van 38.26 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken.

 

De 2de plaats was voor de Fransman Jerôme Hurel. Die zat in het zadel van de 9-jarige As De Mai (Apache D’Adriers) en toverde een tijd van 39.39 seconden op het scorebord. Daast Dominique Hendrickx mocht voor ons land ook Rik Hemeryck nog op het podium plaatsnemen. Hij klokte af in 39.64 seconden en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige Ulyss Morinda (Utah Van Erpekom).

 

De plaatsen 4 en 5 kleurden opnieuw Frans dankzij Olivier Robert met Vangog Du Mas Garnier (Cornet Obolensky) en Alexis Borrin met Alea De La Marque (Mylord Carthago).

 

Ook Jean-Christophe de Grande is deze week present op Franse boden. Hij werd vanmiddag 6de met Belano Van De Wijnhoeve Z (Berlin). Voor Olivier Philippaerts tenslotte was er nog een 10de plaats met Cigaret JVH Z (Clinton).

 

TAGS   |   DOMINIQUE HENDRICKX   |   JEROME HUREL   |   RIK HEMERYCK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions