Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/12/2019 20:24 - Mennen

Windsor: Brons voor Belgisch Vierspanteam

Het Belgische Vierspanteam met Dries Degrieck, Glenn Geerts en Edouard Simonet werd deze middag derde in de landencompetitie in Windsor. 

Nederland won voor Frankrijk. 

 

De drie Belgische vierspanrijders brachten allen in twee wedstrijdonderdelen een bijdrage aan deze podiumplaats. Na de marathon stond België op zilver maar het Franse team was sterker in de vaardigheid en wisselde een plaats met België.

 

Individueel was Edouard Simonet de beste Belg op plaats acht, Dries Degrieck werd elfde en Glenn Geerts sluit CAIO4* Windsor af op plaats dertien. Regerend wereldkampioen Boyd Exell won Windsor voor Koos de Ronde en Chester Weber.

 

 

Tinne Bax behaalde knap het podium en werd met een klein verschil tweede na de Britse pony vierspanmenner Roger Campell. Jan de Boer werd derde.

 

 

Beste Belg bij de tweespan paarden werd Sven Stuyck, na een vijfde plaats in de marathon en een vierde in de vaardigheid werd hij negende. Langenoot Wim Heylen werd veertiende in Windsor.

 

 

Na de officiële internationale wedstrijd vond er deze avond in de hoofdpiste nog een competitie Extreem Driving plaats die ook Boyd Exell op zijn naam schreef. Glenn Geerts behaalde hierin de vijfde plaats.

 

Alle uitslagen CAI Windsor

TAGS   |   WINDSOR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions