Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/05/2019 14:33 - Jumping

CSI3* Reims: Winst voor Andres Vereecke!

Andres Vereecke kwam 2 weken geleden in Maubeuge voor het eerst aan de start met Diadarco Van Evendael Z, de 10-jarige zoon van Diamant de Semilly die normaal te zien is onder het zadel van zijn vader Koen Vereecke. Het duo wist meteen indruk te maken en debuteerde er met een overwinning en een 3de plaats. Dit weekend zijn zij opnieuw present in Frankrijk en volgde er ook opnieuw een overwinning. Op het driesterrenconcours van Reims waren zij vanmorgen namelijk de beste in de 1.40m rubriek van de CSI3* competitie. Ze wisten in een tabel A rechtstreeks op tijd een chronotijd van 55.93 seconden op het scorebord te zetten en zo de concurrentie voor te blijven.

 

Het zilver was er voor de Britse amazone Kirstie Leightley. Zij was vergezeld van de inmiddels 17-jarige Casper de Muze (Triomphe de Muze) en wist Vereecke het dichtst te bedreigen met een finishtijd van 56.23 seconden. De Luxemburger Victor Bettendorf was de 3de die het podium wist te halen. Hij zadelde de 11-jarige Colchique du Gibet (Chacco Blue) en stopte de klok dan weer op 56.62 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 5de plaats voor Thibeau Spits met Javanna van de Torredreef (Wandor van de Mispelaere), een 10de plaats voor Gaetan Stalpaert met Evelien (Nabab de Rêve), een 12de en 21ste plaats voor Frédéric Vernaet, dit met de paarden Gin Duidam (Quidam de Rêvel) en Dieu Merci Van T&L (Toulon) en tenslotte een 26ste plaats voor Kim Thiry met Lady Chin – V (Chin Chin).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions