Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/06/2019 22:09 - Jumping

Harmegnies wint hoofdrubriek van Bonheiden!

Maxime Harmegnies is opnieuw aan een goed concours bezig op de internationale jumping van Bonheiden. Nadat hij met zijn Nina Van ’t Scheefkasteel al tot tweemaal de rubriek voor de 6-jarige paarden wist te winnen was hij vanmiddag ook de beste in de 1.45m hoofdrubriek van de CSI2* competitie. Daarvoor kon hij rekenen op de 11-jarige Ivanhoe (Flipper d’Elle), een fokproduct van Hanna Remans die tot voor enkele weken nog het mooie weer maakte onder het zadel van Alexander en Emilia Housen. In een barrage met 10 deelnemers kruiste hij de meet in 39.73 seconden en wist zo als enige de chrono onder de 40 seconden te houden.

 

Het zilver ging naar de Duitse amazone Katharina Offel, die met haar stal gevestigd is in Nederland. Zij zat in he zadel van de 10-jarige merrie Elien (Carambole) en kwam over de meet in 40.23 seconden. De laatste die zich een podiumplaats wist toe te eigenen was de Spaanse Carolina Aresu Garcia Obregon. Samen met de 11-jarige Untrepide de Puychety (Mr Blue) wist zij te finishen in 40.89 seconden.

 

Joris Vergauwen werd nog 8ste met Tresor D Arsouilles (Taran de la Pomme), Jeroen De Winter 10de met Karmelita van den Dries (Diamant de Semilly) en een 12de plaats voor Axel Vandoorne met Colplay I (Contendro I).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions