Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/10/2019 14:38 - Algemeen

ET-Auction Dutch Eventing edition staat live

Vanaf vandaag staat de collectie van de ET-Auction Dutch Eventing mixed Edition online. Vanaf 24 oktober kan er geboden worden op top-geselecteerde embryo’s, veulens en jonge paarden die straks echt mee kunnen gaan doen op het wereldtoneel in de eventing-sport.

 

Het gaat bij ET-Auction Dutch Eventing over Olympische genen. Wat betreft de embryo’s zijn direct opvallend de toekomstige nakomeling uit de bekende Verahof familie waarvan Fletcha van het Verahof de meest bekende is. Maar er kan ook geboden worden op een embryo met als grootmoeder H&M Butterfly Flip die op 1m60 niveau sprong met Malin Baryard-Johnsson.

 

Olivianne (Gemini xx (kloon Gem Twist) x Zapatero VDL) is in de collectie opgenomen, de kampioen van de afgelopen Nationale Veulenkeuring Eventing 2019. Veel veulens gaan terug op topsport-merries. Zo zijn er nakomelingen van Three Times a Lady (3*), Coconut Girl (4*), Wishfull thinking (2*). Via de hengst Nearly Perfect de La Brasserie (nu al 2* met Renske Kroeze) is ook de legendarische Olympische merrie Gazelle de la Brasserie van Karin Donckers vertegenwoordigd.

 

Hengsten die via de nakomelingen topsport-prestaties leveren in de eventing-sport zijn zeer goed vertegenwoordigd. Er is bewust gekozen voor Heraldik-bloed met zijn goedgekeurde zonen Herald III en H-Ekwador bij het selecteren voor deze veiling. Ook grote namen als Vigo d’Arsouilles en I’m Special de Muze brengen nakomelingen in, net als belangrijke volbloedhengsten zoals Gemini XX, Roven XX, Coconut Grove XX en Volfonic XX.

 

Blijf op hoogte van de veiling en geef je op voor de nieuwsbrief op ET- auction.com. Uiteraard zijn de ontwikkelingen ook te volgen op Facebook: like de pagina’s van Et-Auction en/of Dutch Eventing Stables en blijf op de hoogte!

 

Winactie

Iedereen die zich opgeeft voor de nieuwsbrief via www.et-auction.com en de Facebook-pagina’s liket van Et-Auction of Dutch Eventing Stables maakt kans op een gratis dekking van de schitterende derby-winnaar Volfonic xx!

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions