Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/10/2019 09:54 - Jumping

Macedoine wordt 3de onder de Spaanse zon!

Op Spaanse bodem wordt er deze week nog steeds outdoor gesprongen op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva Nova. Onze landgenoot Julien Macedoine wist zich gisteren in de kijker te rijden in de Gold 1.40m rubriek. In het zadel van de 10-jarige merrie Delta Fee des Hazalles (Exploit de Roulard), die vorige week nog te zien was onder het zadel van Fabienne Daigneux-Lange, snelde hij in de 2de fase naar de eindmeet in 41.30 seconden en wist daarmee beslag te leggen op de 3de plaats.

 

Winst was er opnieuw overtuigend voor de snelle Fransman Julien Epaillard. Die had de 9-jarige Quincy Lady (Quintender 2) gezadeld en wist in 37.62 seconden als enige de chrono onder de 40 seconden te houden. Ook de Britse Kayleigh Watts wist de chronotijd van Macedoine nog te verbeteren. Zij zette met de 11-jarige Ninkie de Vy Z (Nonstop) van fokker Yves Vilain de klok stil op 40.53 seconden en nestelde zich zo op de 2de plaats.

 

Ook Fabienne Daigneux-Lange zelf was een van de prijswinnaars. Zij werd na ook een dubbele foutloze omloop 11de met haar 11-jarige Urfee des Luthiers (Heartbreaker).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions