Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/06/2019 14:28 - Jumping

Nieuwe overwinning voor Rik Hemeryck!

Rik Hemeryck was de afgelopen weken al in goeden doen en wist zowel in het Nederlandse Kronenberg als in Lier als een proef op zijn naam te schrijven. Vanmorgen in het Sentower Park kwam daar opnieuw een overwinning in de 1.35m hoge ochtendrubriek. In deze tabel A in 2 fasen was Hemeryck namelijk de beste met de 11-jarige I Diego de La Sure, een zoon van Diabeau uit de fokkerij van Jean Paul Hartman. Het duo stopte de klok op 24.55 seconden en had zo meer dan een volle seconde voorsprong op de concurrentie.

 

De andere podiumplaatsen gingen naar Duitsland met op de 2de plaats Tim Hoster, die in het verleden nog stalruiter was bij Jos Lansink. Hoster zadelde de 10-jarige merrie Carisma Can Fly (Calido’s Chalet) die hij naar de eindmeet stuurde in 25.82 seconden. Topruiter Marcus Ehning wist dan weer de 3de plaats voor zijn rekening te nemen. Hij zette met de 11-jarige Amelia 14 (Clarimo) een tijd van 25.84 seconden op het scorebord.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 17de plaats voor Leonie Peeters met Kashmiry (Galisgo).

 

TAGS   |   MARCUS EHNING   |   RIK HEMERYCK   |   TIM HOSTER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions