Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/12/2019 19:26 - Fokkerij

Collection New Year Young Horse Edition

Een spectaculaire collectie van jong talent die allemaal voldoen aan onze bekende ET Auction-eisen: vertrekkend vanuit een gezonde fokfilosofie, excellerend met hun springkwaliteiten en met een mooie toekomst voor de boeg! Zes jongeren gepresenteerd onder het zadel en tweeëntwintig talenten die opvallen in vrijheid!

 

Jonge hengsten die staan te popelen voor hun goedkeuring, uniek gefokte merries met een sport- en fok carrière voor zich en ruinen die hun kwaliteiten graag willen laten zien. Enkel en alleen paarden die je als ruiter en eigenaar gelukkig kunnen maken!

 

Alle paarden kregen een positief advies van onze dierenarts Wouter Dierickx. Deze onderzoeken kunnen worden aangevraagd via info@et-auction.com of via wouter_dierickx@hotmail.com.

 

Honderden paarden werden de afgelopen maanden gescout door het ET Auction team, ze werden allemaal getest op hun kwaliteit en gezondheid en we zijn ontzettend trots op de finale collectie die we samen hebben gekregen. We zagen alle paarden meerdere keren springen en ze geven ons een ​​opwindend gevoel!

 

De online veiling start vanaf 3 januari, de veiling van de in 2017 geboren paarden eindigt op maandagavond 6 januari en de veiling van alle oudere paarden eindigt op dinsdagavond 7 januari. Alles op www.et-auction.com.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions