Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/01/2020 21:11 - Jumping

Nicola Philippaerts 5de in de GP van Oliva!

Na de Silver GP was het vanmiddag op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva Nova tijd voor het hoogtepunt van het weekend: de CSI2* GP! Van de 53  combinaties die aan de start verschenen wisten er maar liefst 21 een foutloze basisronde af te leveren en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van hen was onze landgenoot Nicola Philippaerts me de 10-jarige merrie Katanga V/H Dingeshof, een dochter van Cardento VDL uit de fokkerij van Jaak en Liliane Vermeulen. Philippaerts wist het ook in de barrage opnieuw foutloos te houden en verzekerde zich van de 5de plaats na een finishtijd van 46.71 seconden.

 

De winst was voor de snelle Fransman Julien Epaillard, die de 11-jarige merrie Jalanta P (Catalano) onder het zadel had. Epaillard wist de klok te stoppen op 43.03 seconden en had zo dus opnieuw een overwinning te pakken. Net als gisteren tijdens de Longines Rankingproef was de 2de plaats voor de Britse Laura Renwick met haar 12-jarige Dubin V (Vigaro). Zij kruiste de meet in 44.54 seconden en kwam zo ruim tekort om Epaillard het vuur aan de schenen te leggen. De Italiaan Alberto Zorzi wist de 3de plaats nog voor zijn rekening te nemen. Hij rekende op de 11-jarige Vaubain du Trio (Nervoso) en kwam binnen in 46.21 seconden.

 

Verder was ook Lieven Devos een van de barragisten met de 12-jarige Inca’s Big Think (Beaulieu's Think Big). Hij zette in 45.77 seconden zelfs de derde tijd neer, maar kreeg in de haast een springfout waardoor hij finaal 13de werd.

 

TAGS   |   ALBERTO ZORZI   |   JULIEN EPAILLARD   |   LAURA RENWICK   |   NICOLA PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions