Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/01/2020 22:54 - Jumping

T. Spits laat de concurrentie achter zich!

Na de 2de fase van de BWP Hengstenkeuring vorige week is het deze week in het Azelhof in Lier opnieuw tijd voor internationale springsport. Wie daar vanmiddag in ieder geval al goed van start ging was de jonge Thibeau Spits, die dinsdagavond op het EQUI Gala in Brussel nog de trofee van Rookie Of The Year in ontvangst mocht nemen. Spits rekende in de 1.40m rubriek van de CSI2* competitie op de 11-jarige vosmerrie Javanna Van De Torredreef (Wandor Van De Mispelaert) en liet het Belgisch volkslied door het Azelhof galmen nadat hij in deze speedclass een chronotijd van 56.07 seconden op het scorebord wist te brengen.

 

Ook plaats 2 kleurde Belgisch en dit dankzij Steven Vermeir en de eveneens 11-jarige Jazz Van T Kamerveld (Toulon). Vermeir snelde door de meet in een tijd van 56.35 seconden en moest zo zijn meerdere erkennen in de zoon van Patrik Spits en Kristel Ceulemans. Op de 3de plaats kregen we met de Ier Harry Allen nog zo’n jong aanstormend talent. De jongere broer van Bertram Allen had de ook al 11-jarige Dis Moi Tour De Clairbois (Ugano Sitte) onder het zadel en wist de klok te stoppen op 56.53 seconden.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Gaetan Stalpaert met Evelien (Nabab de Rêve), een 6de plaats voor Jeroen Appelen met Lunatique De Kwakenbeek (Cicero Z Van Paemel), een 13de plaats voor Neal Vanderwegen met Cayenne Jh Z (Calvaro Z), een 14de plaats voor Gilles Thomas met Luna Van Het Dennehof (Prince Van De Wolfsakker), een 15de plaats voor Joris Vergauwen met Tresor D Arsouilles (Taran de la Pomme) en een 17de plaats voor opnieuw Jeroen Appelen, ditmaal met Spacecake (Stakkatol).

 

TAGS   |   GAETAN STALPAERT   |   HARRY ALLEN   |   STEVEN VERMEIR   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions