Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/01/2020 23:12 - Jumping

Gregory Wathelet scoort podiumplaat in Oliva

Na de jonge paarden gisteren werd er vandaag ook opnieuw gestart met de andere rubrieken op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva Nova! Dit betekent dat er vandaag ook opnieuw een 1.45m hoge kwalificatierubriek voor de Grote Prijs van zondag op het programma stond en daarin wist onze landgenoot Gregory Wathelet zich vanmiddag in de kijker te springen. Wathelet, die dinsdagavond op het EQUI Gala met de Belgische equipe de trofee van Team van het jaar in ontvangst mocht nemen, verzekerde zich namelijk van de 3de podiumplaats nadat hij met de 12-jarige hengst Indago (Concorde) de klok wist te stoppen op 61.62 seconden.

 

Het waren echter de Britse ruiters die dit hoofdnummer wisten te domineren.  Zo was de winst voor Tim Gredley met de 9-jarige Unex Garcon de Lui (Plot Blue). Gredley wist de meet te halen in 59.55 seconden en zo als enige de chrono onder de grens van de 60 seconden te houden. Ook zijn landgenote Laura Renwick wist de prestatie van Wathelet nog te verbeteren. Zij kwam met de 11-jarige Top Dollar VI (Dollar du Murier) over de meet in 60.36 seconden en wist zo de 2de plaats voor haar rekening te nemen.

 

Lieven Devos werd verderop in het klassement nog 9de met Inca’s Big Think (Beaulieu’s Think Big), Nicola Philippaerts 13de met Quincasco Van' T Koningshof Z (Quinar Z) en Fabienne Daigneux-Lange 16de met Urfee des Luthiers (Heartbreaker).

 

TAGS   |   GREGORY WATHELET   |   LAURA RENWICK   |   TIM GREDLEY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions