Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/01/2020 22:41 - Jumping

Ook Patrik Spits bewijst dat hij het nog kan

Met onder andere een nieuwe overwinning gisteren gaat er de laatste tijd natuurlijk veel aandacht naar de prestaties van zoon Thibeau, maar ook vader Patrik Spits bewees vanmiddag in het Azelhof in Lier dat hij nog lang niet afgeschreven is! In de 1.45m hoge Longines Rankingproef wist hij namelijk voor de beste Belgische prestatie te zorgen met de 9-jarige Viroconco Z (Va-vite). Spits klokte in de barrage af in 37.56 seconden en wist daardoor de 3de plaats voor zijn rekening te nemen.

 

Bovenaan het klassement zagen we de Ier Jonathan Gordon, die de 9-jarige Dorotheental´s Classica (Classe VDL) onder het zadel had. Hij snelde naar een finishtijd van 35.25 seconden en wist daarmee de concurrentie op afstand te houden. Ook de Zweedse Erica Swartz wist het nog sneller te doen dan Spits. Swartz, die in het verleden ook nog wat paarden reed voor Paul Maïs, stuurde de 11-jarige Jovita (Carabas v/d Wateringhoeve) naar de eindmeet in 37.39 seconden en nestelde zich daarmee op de 2de plaats.

 

Voor neefje Jeroen De Winter was nog een 4de plaats met L’Innocence Van ’t Meulenhof (Diamant de Semilly), de volle zus van Emerald en Diamanthina Van’t Ruyterhof.  

 

TAGS   |   ERICA SWARTZ   |   JONATHAN GORDON   |   PATRIK SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions