Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/01/2020 23:39 - Jumping

Van Paesschen wint LR onder de Spaanse zon!

De CSI2* GP is op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva pas voor morgen, maar ook vandaag stond er toch weer een rubriek op het programma die meetelde voor de Longines Ranking! In deze 1.45m rubriek kregen we een Belgische overwinning dankzij Constant van Paesschen en zijn 12-jarige Isidoor Van De Helle, de zoon Canturo uit de fokkerij van Paul Maïs. In een met 22 combinaties druk bezette barrage wist Van Paesschen het hoofd koel te houden en wist hij de overwinning naar zich toe te trekken door de chrono te stoppen op een tijd van 35.30 seconden.

 

De Zwitser Edouard Schmitz volgde Van Paesschen op de 2de plaats. Hij had voor dit hoofdnummer van de dag de 11-jarige Balenciana K (Balou du Rouet) gezadeld en haalde de meet in 35.74 seconden. De 3de plaats was dan weer voor de Fransman Nicolas Deseuzes. Die wist de finish te halen in 36.21 seconden en daarvoor kon hij rekenen op de 14-jarige Stella de Preuilly (Baloubet du Rouet).

 

Nicola Philippaerts wist het podium dan weer net niet te halen... Ook hij bleef met de 11-jarige J’Adore van het Schaeck (Vagabond de la Pomme) foutloos, maar moest met zijn tijd van 36.71 seconden vrede nemen met de 4de plaats. Verder was er nog een 10de plaats voor Virginie Thonon met High Tech Vy de Septon (Del Piero P&B) en een 17de plaats voor Olivier Philippaerts met Zayado (Cayado).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions