Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/01/2020 16:12 - Algemeen

Hoeve met paardenaccommodatie te Kinrooi

Prachtige hoeve met professionele paardenaccommodatie op ca. 4,5ha te Kinrooi.

 

Deze prachtige nieuwbouw hoeve is gelegen in Kinrooi, vlakbij de Nederlandse grens. De woning ligt op het einde van een doodlopende straat. De centrale ligging zorgt ervoor dat dit de ideale uitvalsbasis is voor deel te nemen aan verschillende wedstrijden.
 

De eigendom omvat een woonhuis, paardenstallen, weides, binnen- en buitenpiste. Zowel woning als stallen zijn nieuwbouw, afgewerkt met de beste kwaliteit materialen. De indeling van de eigendom is erg praktisch en optimaal voor een sportstal met luxe uitstraling.
 

Het woonhuis is te bereiken via een kasseien oprijlaan. Het is erg ruim, de indeling is als volgt. De inkomhal met gastentoilet. Rechts hiervan de woonkamer met open keuken. Vanuit de keuken en woonkamer is er een prachtig zicht op de achterliggende weilanden en buitenpiste. Links langs de keuken is een bijkeuken voorzien met inbouwkasten. Hierachter is de ruime garage met automatische rolpoort en een trap naar boven, hier is nog een extra ruimte voor opslag. Ook de kelder is te bereiken via de garage. Links langs de inkomhal is nog een extra berging. De volledige woning is onderkelderd. De bovenverdieping omvat 3 slaapkamers, een luxueuze badkamer met bad, dubbele wastafel en douche. Langs de badkamer en masterbedroom is er een berging voorzien, in te richten als dressing.
 

Voor de paardenaccommodatie zijn dezelfde kwaliteitsvolle materialen gebruikt. De in totaal 16 paardenstallen zijn afgewerkt met voerbak, automatische drinkbak, afwatering en een raam. De stal is verder uitgerust met wasplaats, zadelkamer en bergplaats. Ook het personeel heeft zijn eigen ruimte met een kitchenette, douche en toilet. Vanuit de paardenstallen gaat het door naar een overdekte zone voor materieel, hooi en stro. Hierna komt de binnenpiste met afmetingen van 24m x 40m, deze is voorzien met Geopad en beregening. Langs de achterkant van de binnenpiste is nog een overdekte ruimte voorzien voor materieel. De buitenpiste is voorzien als een graspiste met afmetingen van 25m x 50m. Langs de oprijlaan is er rechts een omheinde weide met Bekaert draad en 3 houten paardenstallen. De rest van de weides worden nog ingezaaid en omheind naar keuze.

 

Meer info: www.immofluisteraar.be

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions