Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/03/2020 11:08 - Fokkerij

Tobago levert ook topper op Prinsjesdag!

Naast de ET Auction was er gisterenavond ook nog de Prinsjesdag Online veiling, waar 5 vijf exclusieve embryo’s en een rietje van Chacco Blue te koop aangeboden werden. 

 

Ook hier werd de topper geleverd door Scuderia 1918 Tobago Z, de topper van Daniel Deusser. Het embryo werd gefokt uit de merrie Quattro Stagioni van ’t Meulenhof (Denzel Van 't Meulenhof), de volle zus van de hengst Nixon van ’t Meulenhof en de halfzus van de  Emerald Van 't Ruytershof (Diamant de Semilly), en verhuist naar de Verenigde Staten voor een bedrag van 15.000 euro. 

 

Voor het embryo van Big Star uit Andrea, de dochter van Marome NW die zelf actief was op 1.60m niveau onder het zadel van Gert-Jan Bruggink en zo'n 30 internationale rubrieken won, werd 12.000 euro betaald door een bieder uit Nederland.

 

De derde in rij was het embryo van Aganix du Seigneur uit de merrie Exceptional (Hickstead), die ook al de goedgekeurde hengst Asterix de Couleur bracht. Dit embryo bracht 10.000 euro op en blijft eveneens in Nederland.  

 

Als laatste op de avond ging nog het rietje van Chacco Blue onder de hamer. Dit werd geveild voor een bedrag van 9500 euro. 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions