Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/04/2020 11:00 - Algemeen

DE EERSTE BIEDINGEN ZIJN GENOTEERD!

Deze keer heeft het team van Belgian Horse Trading opnieuw een mooie collectie kunnen samen stellen.

 

De 11 jonge paarden (3 & 4 jaar oud) die zich in vrijheid toonden, zullen op maandag 4 mei toegewezen worden aan de hoogste bieder. Twee uur na opening van de veiling zien we toch al biedingen uit verschillende landen toekomen. Het zijn voor stuk voor stuk fijne paarden, braaf in de omgang, met een mooie toekomst voor zich.  

 

Eveneens een breed aanbod bij de gereden paarden. 2 paarden hebben al ervaring op 1.45m - 1.50m niveau, en kunnen perfecte leermeesters zijn. Topmerries uit goede origines, steeds een pluspunt dat ze hun talent nog kunnen doorgeven na hun sportcarrière. Beloftevolle jonge paarden die nog veel progressie kunnen maken, of paarden waar je meteen plezier aan kan beleven. Dat is een samenvatting van de 12 wedstrijdpaarden die online worden verkocht op dinsdag 5 mei bij de BHT Competition Horses.

 

Heeft u interesse  in één van de paarden, neem dan zeker contact op. Er wordt de mogelijkheid geboden om onder bepaalde voorwaarden één van de gereden paarden aan te voelen en te rijden. Telkens zorgen we er voor dat de regels van social distance worden gewaarborgd. Telefonisch zullen we u ook enkele practische richtlijnen meegeven. Aarzel zeker niet om contact te nemen, als je nog vragen hebt.  

 

Er wordt op de kosten van BHT voor de paarden gezorgd, tot  het transport kan georganiseerd worden, of de quarantaine kan aanvangen. BHT kan rekenen op experts terzake, u kan zelf contact opnemen met info ivm de logistiek. De medewerkers van  European Horse Services zullen u graag verder helpen. 

 

Ivm informatie/afspraken voor de paarden:

Patrik Spits (0032 475 46 20 79),  Erik De Winter (0032 474 89 87 35), Kristel Ceulemans (0032 474 898 552).

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions