Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/11/2020 10:48 - Algemeen

INSCHRIJVEN FOAL AUCTION 111 EDITIE 2020

Beste Fokkers en vrienden van Foal Auction 111,
 

De impact op ons dagelijks leven door de maatregelen omtrent het Corona virus zijn groot, maar sommige zaken veranderen gelukkig niet!
Het veulen seizoen is ondertussen begonnen wat voor ons paardenliefhebbers een welgekomen afleiding brengt in deze uitdagende tijden. En dat betekent ook dat wij bij Foal Auction 111 gestart zijn met de voorbereidingen om ook dit jaar in augustus weer een top veiling te organiseren zoals U al weer 6 jaar van ons gewoon bent.
 

Helaas is het nog onzeker of het mogelijk zal zijn onze veiling dit jaar op de gebruikelijke wijze te mogen organiseren. Maar wij zijn verheugd om U reeds te kunnen mededelen dat wij voor komende editie een samenwerking zijn aangegaan met het nieuwe initiatief ClipMyHorse.TV Auction platform. Hierdoor kunnen wij, naast onze grote groep trouwe kopers, uw fokproduct ook onder de aandacht brengen aan de 150.000 betalende leden van ClipMyHorse van over de ganse wereld waardoor uw veulen nog meer aandacht zal krijgen van een heel grote, maar toch gerichte doelgroep kopers!
 

U kunt erop vertrouwen dat wij ons ook dit jaar weer voor de volle 100% zullen inzetten om voor jullie, onze trouwe fokkers, opnieuw een mooie verkoopprijs te behalen voor uw fokproduct. Twijfel niet en geef U vandaag nog op via https://foalauction111.com/nl/inschrijven.
 

Team Foal Auction 111
www.foalauction111.com
info@foalauction111.com


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions