Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/02/2020 14:58 - Algemeen

BWFA in tijden van Covid-19

Het zijn uitzonderlijke en uitdagende tijden voor elk van ons. 

 

In deze tijden waar we enorm veel negatief nieuws horen willen we even focussen op het positieve, de geboorte van uw veulen(s)! 

 

Volgend op deze geboorte dient u een aantal keuzes te maken. Indien u het veulen wenst te verkopen wensen we u graag mee te delen dat BWFA nog steeds paraat staat en reeds de nodige voorbereidingen aan het treffen is om de veiling dit jaar te laten doorgaan, weliswaar in een corona-jasje. Dit biedt u het ideale platform om uw veulen te verkopen aan een internationaal cliënteel. 

 

Vorig jaar was de gemiddelde verkoopprijs van de veulens verkocht tijdens BWFA 14.270 euro, hiermee houden we de hoge standaarden, die BWFA al jarenlang biedt, aan. 

 

Samen werken we eraan om opnieuw uw veulen de beste toekomst te bieden. Wie weet maakt uw veulen binnen enkele jaren deel uit van één van onze talrijke topreferenties zoals Halifax van het Kluizenbos, Luigi D'Eclipse, Carlito Van’t Zorgvliet…  

 

Heeft u als fokker een veulen uit een gerenommeerde merriestam en wil u deelnemen aan de BWFA veiling 2020 aarzel dan niet om u aan te melden voor de selectie.

 

Er zijn dit jaar 2 selectie – mogelijkheden: 

Vrijdag 5 juni: vanaf 17u00 > Stoeterij Twinkeling – Lichtaart

Zaterdag 6 juni: vanaf 12u30 > Stoeterij Van de Heffinck – Evergem

 

Gelieve uw veulen op voorhand aan te melden per mail naar info@bwfa.be en u krijgt dan een bevestigingsmail met meer info.  

 

We hopen u te mogen verwelkomen met uw topper !
Noteer alvast de veiling met stip in uw agenda: maandag 27 juli 2020 – BWFA - veiling

 

We willen er u wel aan herinneren dat de gezondheid en veiligheid van de fokkers, verkopers, medewerkers en kopers van BWFA en haar partners de hoogste prioriteit is voor ons. We volgen de COVID19-maatregelen nauwgezet op en zullen deze maatregelen steeds naleven. 

 

Met vriendelijke en gezonde groeten, 

 

Het BWFA-comité

 

Tom Van De Vijver  (+32 476 44 21 85) 

Marinus Den Doelder  (+32 477 59 50 94) 

Chris De Heer (+31 6 53887964) 

Rosalie Hamerlinck  (+32 496 68 73 55) 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions