Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/04/2020 14:00 - Algemeen

Immofluisteraar: gerenoveerde langgevelhoeve

Prachtige gerenoveerde langgevelhoeve op ca. 6100m² te Merkplas 

Deze prachtige hoeve met paardenaccommodatie is gelegen in de landelijke omgeving van Merksplas, niet ver van de Nederlandse grens en goed bereikbaar via de E34 (Antwerpen-Eindhoven). 

Het geheel bestaat uit een grote boerderij met 2 aparte schuren, 11 paardenstallen, gedraineerde buitenpiste, verschillende weides in hout omheind, verwarmd zwembad, sauna,.... De woning is voorzien van alle hedendaags comfort zoals vloerverwarming, intercom … en beschikt tevens over een volledig alarmsysteem met infraroodcamera’s en Securitasbewaking. De boerderij leent zich erg goed tot gebruik als kangoeroewoning of voor uitbating van hoevetoerisme. 

Het woonhuis is ingedeeld als volgt: een gezellige woonkamer met houthaard en aansluitend een ruime eetkamer. Naast de woonkamer is er een stijlvolle en volledig geïnstalleerde leefkeuken. De keuken biedt een mooi uitzicht over de achtertuin en stallen. Vanuit de keuken heeft u rechtstreeks toegang tot het overdekt terras waar men zowel in de zomer als in de winter heerlijk kan vertoeven en van volledige privacy kan genieten. Hiernaast is er nog een wasruimte en de toegang tot de kelder.

Verder is er op de tussenverdieping nog een nieuwe luxueuze badkamer met inloop douche, ligbad, dubbele lavabo en toilet.

Op eerste verdieping vinden we enerzijds 2 ruime slaapkamers terug, en anderzijds een ruime loft van 100m². Deze is bereikbaar via een aparte trap. 

Aanpalend aan de woning is er een grote multifunctionele schuur van ca. 230m² die de huidige eigenaars hebben omgevormd tot feestzaaltje/gezellige zitruimte met een bar, ingebouwde koeling,... Door de aanpalende slaapkamer, fitnessruimte en badkamer/wasruimte kan dit ook gebruikt worden als gastenverblijf, uitbating van hoevetoerisme of kangoeroewoning. Verder vinden we hier nog een waskamer, een fitnessruimte, een hal met ruime, ingebouwde kasten, 2 slaapkamers een badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en sauna. 
De ruime zolder hierboven kan nog ingedeeld worden naar keuze. 

In de zuid-oost gerichte tuin kan heerlijk tot rust komen in het verwarmde zwembad. 

Buiten bemerken we nog een bijzonder grote gerenoveerde schuur met 6 ruime paardenstallen en een loopstal. Verder is er een poets- en wasplaats. (warm en koud water) met hierachter ingebouwde kasten. De automatisch drinkbakken zijn aangesloten op een circulatiepomp zodat deze ook in de wintermaanden gebruikt kunnen worden (bevriest niet). 

In het 2de stalgebouw achter de woning zijn er 4 ruime paardenstallen terug te vinden met buitenluik.  

Achter de schuur ligt er een gedraineerde en verlichte buitenpiste (20m x 40m). De weides en paddock zijn volledig in hout en met schrikdraad omheind (Van Vlerken). 

De locatie leent zich perfect tot het maken van buitenritten te paard met onder andere aansluiting tot de Taxandriaroute. Deze route is 190km lang en verbindt verschillende ruiterpaden van Baarle, Beerse, Hoogstraten, Merksplas, Ravels, Rijkevorsel , Turnhout en sluit aan op andere ruiterroutes tot ver over de grens met Nederland. 

Mooie charmante eigendom ideaal voor wie mooi wil wonen, genieten van privacy en de paarden aan huis! 

 

Vraagprijs: € 850 000

Klik hier voor meer info

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions