Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/06/2020 10:20 - Jumping

3 Belgen in top 5 hoofdrubriek St. Tropez!

In het Franse St. Tropez werd de openingsdag van de 2de week van de Hubside Jumping gisterenavond afgesloten met 1.45m hoofdrubriek van de CSI4* competitie. De Belgische delegatie kwam daarin weer bijzonder sterk voor de dag met maar liefst 3 klasseringen in de top 5 van het klassement. Wilm Vermeir wist voor het beste Belgische resultaat te zorgen met de 12-jarige Car Love Epona B, de zoon van Cardento VDL met wie hij vorige week in het Sentower Park ook nog de prijzen wist te halen. Vermeir reed in deze speedproef een strakke ronde en wist beslag te leggen op de 2de plaats nadat hij de klok wist te stoppen op 59.79 seconden.

 

De winst moest Vermeir echter laten aan de Fransman Thierry Rozier. Die zat in het zadel van de 11-jarige Holsteinmerrie Star (Singulord Jot) en wist met een tijd van 58.02 seconden de overwinning in eigen land te houden. En ook de 3de plaats kleurde Frans en daarvoor zorgde Simon Delestre met zijn 15-jarige topper Chesall Zimequest (Casall). Hij kwam over de meet in 59.79 seconden en wist zo dus ook de chrono onder de minuut te houden.

 

De andere plaatsen in de top 5 van het klassement waren dus opnieuw voor ons land. Zo werd Gregory Wathelet 4de met de 11-jarige Sandero (Sandro Boy) en was de 5de plaats voor Belgisch Kampioen Jos Verlooy met Fabregas (Zambesi TN).

 

TAGS   |   GREGORY WATHELET   |   JOS VERLOOY   |   SIMON DELESTRE   |   THIERRY ROZIER   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions