Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/06/2020 14:12 - Jumping

Verlooy scoort rankingpunten in St. Tropez!

Belgisch Kampioen Jos Verlooy heeft zich op de middag opnieuw in de prijzen weten te rijden op de Hubside Jumping in het Franse St. Tropez! Nadat hij gisterenavond met de 10-jarige Zambesi-nakomeling Fabregas al 5de werd in de 1.45m hoofdrubriek wist het duo vandaag ook een top-5 klassering op te eisen in de 1.50m rubriek, een rubriek die meetelde voor de Longines Ranking. In een barrage waarvoor zich 23 combinaties wisten te plaatsen en waarin er uiteindelijk 20 aan de start verschenen kwam Verlooy met Fabregas over de meet in 39.19 seconden en wist zo de 4de plaats voor zijn rekening te nemen.

 

De winst was voor de Italiaan Emilio Bicocchi, vorige week nog 3de in de CSI4* GP en gisterenavond ook al 2de in de hoofdrubriek. In het zadel van de 11-jarige Evita Sg Z (Verdi TN) wist hij de klok te stoppen op 36.71 seconden en zo de concurrentie achter zich te houden.

 

De andere podiumplaatsen bleven in Frankrijk met op de 2de plaats de snelle Julien Epaillard. Die had zijn 12-jarige Usual Suspect d’Auge (Jarnac) gezadeld en had met zijn tijd van 37.84 seconden net geen volle seconde voorsprong op Titouan Schumacher met Atome Z. Die werd 3de nadat hij een tijd van 38.83 seconden op het scorebord had weten te brengen.

 

Voor Nicola Philippaerts was er nog een 9de plaats met Katanga V/H Dingeshof (Cardento VDL). Ook zij wisten het in de barrage foutloos te houden. Niels Bruynseels en Delux van T&L (Toulon) behoorden ook tot de groep foutlozen, maar Niels besloot niet meer van start te gaan.

 

TAGS   |   EMILIO BICOCCHI   |   JOS VERLOOY   |   JULIEN EPAILLARD   |   TITOUAN SCHUMACHER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions