Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/06/2020 22:23 - Jumping

Philippaerts moet Vrieling voor zich dulden

Onder de Franse zon van St. Tropez heeft Limburger Olivier Philippaerts vanmiddag net naast de overwinning gegrepen in de 1.50m hoge hoofdrubriek van de CSI4* competitie. Philippaerts zadelde de 11-jarige Cataleya 3 (Cachas), die begin dit jaar in Oliva nog even te zien was onder het zadel van de Nederlander Tom Martens, maar kon de zege helaas niet veilig stellen. Hij wist in deze proef rechtstreeks op tijd de klok te stoppen op 63.03 seconden, maar moest daarmee vrede nemen met de 2de plaats.

 

Toch kreeg de overwinning een Belgisch tintje dankzij de 14-jarige VDL Glasgow vh Merelsnest, de zoon van Nabab de Rêve uit de fokkerij van de familie Van Bunder. Onder het zadel van de Nederlander Jur Vrieling kwam de zwarte hengst over de meet in 62.95 seconden. De Française Pénelope Leprévost wist de 3de plaats voor haar rekening te nemen. Zij haalde de eindmeet in 64.87 seconden en kon daarvoor rekenen op de 9-jarige hengst Bolero de Beaufour, eveneens een zoon van Nabab de Rêve.

 

Voor Wilm Vermeir was er nog een 5de plaats met Dm Jacqmotte (Toulon), terwijl broer Nicola Philippaerts met Zayado (Cayado) de 8ste plaats voor zijn rekening nam.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions