Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/06/2020 20:34 - Jumping

Verlooy 3de in de CSI2* GP van St. Tropez!

Op de Hubside Jumping van St. Tropez werd met de CSI4* GP het hoogtepunt van de dag reeds rond het middaguur afgewerkt. Vanmiddag stond er echter met de CSI2* GP nog een Grote Prijs op het programma en daarin wist onze landgenoot Jos Verlooy een hoofdrol voor zijn rekening. Verlooy kwam er aan de start met de 12-jarige Varoune, de zoon van Verdi TN met wie hij zich in september in Lanaken tot Belgisch Kampioen kroonde, en wist zich samen met nog 16 anderen te plaatsen voor de barrage. Daarin wist het kampioenenduo een tijd van 37.78 seconden op het scorebord te brengen wat hen een mooie 3de plaats opleverde.

 

De laatste overwinning van de dag bleef in eigen land dankzij Mathieu Billot en de 11-jarige Lagavulin 2 (Ludwigs AS). Hij kruisten de meet in 36.50 seconden en wisten zo de overwinning veilig te stellen. Ook de Amerikaanse Jessica Springsteen wist het nog even sneller te doen dan Verlooy. Zij stuurde de 12-jarige Rmf Tinkerbell (Incolor) naar de meet in 36.61 seconden en wist zo beslag te leggen op de 2de plaats.

 

Gudrun Patteet haalde ook hier de barrage, ditmaal met de 8-jarige Sea Coast Monalisa Van ’T Paradijs (Bamako de Muze). Ze kreeg echter opnieuw 2 springfouten en viel zo net buiten de prijzen.  

 

TAGS   |   JESSICA SPRINGSTEEN   |   JOS VERLOOY   |   MATHIEU BILLOT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions