Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/02/2020 21:40 - Jumping

Axel Vandoorne grijpt naast winst in Lier

Net als in de 1.40m rubriek eerder op de dag moest vanmiddag ook het klassement van de 1.45m hoofdrubriek in het Lierse Azelhof opgesplitst worden in twee deelklassementen. Zo wist Axel Vandoorne in het tweede deelklassement een 2de plaats te behalen met Jacarta, een 11-jarige zoon van Larino. Vandoorne snelde in de rubriek rechtstreeks op tijd naar de meet in 57.53 seconden.

 

De winst ging hier naar onze Nooderburen dankzij Sanne Thijssen met de 12-jarige No Fear Vd Tichelrij Z, een dochter van Numero Uno. Zij stopte de klok op 57.03 seconden en had zo exact een halve seconde voorsprong op Vandoorne. De Canadese amazone Elisabeth Bates wist de 3de plaats voor haar rekening te nemen. Zij stuurde de 11-jarige Vanille De Coquerie (Castronom Z de Hus) naar de meet in 59.39 seconden.

 

Verder zagen we Thibault Philippaerts op de 5de plaats met Lucky Luke De Goedereede (Numero Uno), Jeroen Appelen op de 9de plaats met Grappeloup Van Het Reenhof (Larino), Joep Wenselaers 10de met Eleonor Dc-dm (Bamako de Muze), Thibeau Spits 13de met Juragold Bormes (Contact Van De Heffinck), Patrik Spits 14de met Virocondo Z (Va-Vite), Joris Vergauwen 16de met Tresor D’Arsouilles (Taran de la Pomme) en Gilles Thomas 20ste met La Luna Hidalgo J&F (Cabrio Van De Heffinck).

 

In het eerste deelklassement moest de Belgische delegatie het enkel stellen met ereplaatsen, want Leonie Peeters was op plaats 8 de beste landgenote met haar Quaresmas De Marchesana (Conte Della Caccia). Verder werd Frédéric Vernaet 13de met Born To Win Ap Z (Bentley Van De Heffinck), Roy Van Beek 14de met Chacco Me Biolley (Chacco Blue), Ann Carton-Grootjans 15de met Kai Licha De Carmel (Prince Van De Wolfsakker), Jeroen De Winter 18de met Karmelita Van Den Dries (Diamant de Semilly) en Wilm Vermeir 20ste met King Kong D’Avifauna (Beaulieu’s Think Big).

 

TAGS   |   AXEL VANDOORNE   |   ELISABETH BATES   |   SANNE THIJSSEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions