Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/07/2020 15:37 - Jumping

Charlotte Philippe wint de GP in Zoutleeuw!

Terwijl het internationale gezelschap afgelopen weekend te gast was op Jumping Bonheiden werd er op nationaal niveau gesprongen bij de familie Prouvé in Zoutleeuw. Ook daar stond gisterennamiddag een 1.45m hoge Grote Prijs op het programma waarin zich uiteindelijk 15 combinaties wisten te plaatsen voor de barrage.

 

De winst ging naar amazone Charlotte Philippe met de 8-jarige merrie Godiva S, een dochter van Andiamo uit de fokkerij van Albert Peffer van Starhorses. Philippe, die met Godiva S al tal van nationale en internationale overwinningen op het palmares heeft staan, snelde naar een finishtijd van 38.02 seconden en wist daarmee de concurrentie achter zich te houden.

 

De 2de plaats was voor José Thiry met de 11-jarige Jalisco W Van De Wolvenhoek (Vivaldi Du Seigneur). Hij wist de finish te bereiken in 39.27 seconden. Verder kwam ook Anthony Wellens sterk voor de dag en wist zelfs met 2 paarden de top 5 van het klassement te bereiken. Met de 8-jarige Danger Civil Vh Lindenhof Z (Diamant de Semilly) klokte hij af in 40.10 seconden waardoor hij nog net op het podium stond, terwijl hij met de 10-jarige Kapitano (Berlin) na een chronotijd van 41.64 seconden net naast het podium strandde. Kim Thiry en de 9-jarige Freedom De S.B. (Ogano Sitte) vervolledigden de top 5 van het klassement.

 

TAGS   |   ANTHONY WELLENS   |   CHARLOTTE PHILIPPE   |   JOSE THIRY   |   KIM THIRY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions