Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/02/2020 22:23 - Jumping

Nieuwe titel voor Simon Morssinkhof!

Twee jaar nadat hij al Belgisch Kampioen werd bij de Juniors heeft Simon Morssinkhof vanmiddag een nieuwe nationale titel aan zijn palmares mogen toevoegen! In het Azelhof in Lier kroonde hij zich namelijk tot de nieuwe Belgische Kampioen bij de Young Riders.

 

Morssinkhof wist donderdag tijdens de eerste manche al de leiding te nemen met zijn 11-jarige merrie Vivolta de Gree (Diamant de Semilly) en gaf die leiderspositie ook niet meer uit handen. Ze bleven ook vrijdag tijden de tweede manche foutloos en ook tijdens de eerste finaleronde vanmiddag wisten ze de nul op het scorebord te houden. Enkel tijdens de laatste en beslissende ronde viel er voor Morssinkhof een balkje uit de lepels.

 

Het zilver was voor Max Sebrechts met de 10-jarige Anita Du Park (Quick Star). Sebrechts stond voor aanvang van de finale nog op brons met een totaal van 4,19 punten, maar wist dus een plaatsje omhoog te klimmen. In de eerst ronde kregen ze vandaag een springfout en in de tweede ronde verlieten ze de ring met 1 strafpunten voor tijd.

 

Thibault Philippaerts zakte daardoor naar de 3de plaats... Hij begon met een totaal van 1,22 strafpunten aan deze finaledag, maar liep vandaag een keer tegen 4 strafpunten en een keer tegen 5 strafpunten aan.

 

Axel Vandoorne met Filippo T Z (Flipper d’Elle) en Thibeau Spits met Classic Touch DH (Casall) waren de overige 2 laureaten in de top 5 van het klassement.

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions