Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/08/2020 08:45 - Fokkerij

Prachtig einde voor eerste online editie BFA

Dinsdagavond heeft de organisatie van Belgian Foal Auction wederom wereldwijde biedingen ontvangen voor hun uitstekende collectie. Veilingtoppers van deze avond waren Utopia van ‘t Gelutt (Eldorado van de Zeshoek x For Pleasure) en Umerald van het Kapelhof (Emerald Van ’t Ruytershof x Nabab de Rêve). Beiden vertrokken voor een bedrag van € 16.000 naar respectievelijk België en Argentinië. Veel interesse kwam uit Argentinië aangezien ook Uno CC van het Wingerdhof (Comme Il Faut x Viento Uno-W) en Udarcobreaker-M (Baloubet du Rouet x Heartbreaker) de reis naar Zuid-Amerika zullen maken.

 

Met een gemiddelde prijs van € 10.000 zijn zowel de fokkers als de veilingcommissie meer dan tevreden over deze eerste online editie. “Wij zijn er meer dan van overtuigd dat deze nieuwe referenties ons percentage internationale springpaarden in de toekomst zullen doen stijgen!”

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions