Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/08/2020 17:05 - Jumping

Jérôme Guery grijpt nu ook naast GP-zege…

Nadat de CSI5* GP gisterenavond al werd afgewerkt was het vanmiddag op het Hubside Jumping van St. Tropez nog tijd voor de CSI2* GP. Daarin was het voor onze landgenoot Jérôme Guery hetzelfde als de voorbije dagen: net niet… Hij verscheen er aan de start met de 8-jarige ruin Eldorado WP Z (Eldorado van de Zeshoek) en wist zich samen met nog 9 anderen te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisomloop. Guery haalde in de barrage nog eens alles uit de kast, maar kwam met zijn tijd van 38.86 seconden ditmaal 1 honderdste van een seconde tekort voor de overwinning.

 

Die moest hij nu laten aan de Zwitser Steve Guerdat, de nummer 1 van de wereldranglijst. Guerdat rekende op de 12-jarige Ulysse des Forets (Col Canto) en wist het dus uiteindelijk net iets sneller te doen dan Guery. De 3de plaats was voor de Fransman Roger Yves Boys met de 10-jarige Cassius Clay Vdv Z (Calvino Z), die vorig jaar in september in Lanaken nog de Sires Of The World wist te winnen onder het zadel van de Nederlander Rob Heijligers. Bos kruiste de meet in 39.9 seconden en vervolledigde zo het podium.

 

Niels Bruynseels werd nog 7de met Diornella-D (Diamant de Semilly), Jos Verlooy 10de met Caracas (Casall) en Pieter Devos 11de met Comme-Laude W (Comme Il Faut 5).

 

TAGS   |   JEROME GUERY   |   ROGER YVES BOST   |   STEVE GUERDAT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions